Siamak er månedens megler

Siamak Ebrahimi er utpekt som månedens megler på Meglersiden
Foto: Meglersiden
Meglersidens megler for februar er Siamak Ebrahimi, eiendomsmegler og partner i EIE Eiendomsmegling Sinsen.

Siamak er fra Gjøvik, men flyttet til Oslo i 2007. Planen var opprinnelig å flytte tilbake, men han trivdes så godt at han ble værende i Oslo, ifølge meglersiden.no.

Siamak har lang erfaring som eiendomsmegler i hovedstaden, og har bodd i flere bydeler.

Ifølge nettstedet har han ikke én eneste dårlig tilbakemelding. Evalueringer beskriver Siamak som en engasjert og strategisk eiendomsmegler, som er flink til å finne gode løsninger og som vet hva som må til for å få et best mulig resultat for kunden.

– Det får jeg til gjennom gode forberedelser, og at jeg er tilgjengelig for boligselger og kjøper. Det er viktig at alle føler seg trygge, slik at både boligselger og kjøper skal få en god opplevelse. Da er det viktig at jeg som megler gjør absolutt alt jeg kan for at salget, uavhengig av pris, skal bli så bra som mulig, forklarer Siamak til meglersiden.no.

Lange jobbdager

Siamak har solgt 161 boliger de siste 24 månedene. Gjennomsnittsprisen på boligene han har solgt ligger på 4 592 466 kroner.

Han mener at det viktigste for å lykkes som eiendomsmegler er viljen, og at man ofte må ofre litt i starten for å klare jobben.

– Det første året var det mye hard jobbing. Da var det lange dager, lite ferie, mange visninger og møter. Men jeg hadde troen på at arbeidet ville gi resultater, og etter noen år var jeg plutselig partner og medeier! Det har vært en spennende reise så langt!

Siamak forteller at han syns det er veldig stas å bli valgt ut som månedens megler etter mange år med hard jobbing.

– Meglersiden er jo noe jeg bruker veldig aktivt, så det er utrolig givende og ikke minst motiverende å bli plukket ut, sier han fornøyd til nettstedet.