Norsk superhelt signerer med The Blair Partnership

Serieskaper Josef Yohannes og produsent Sajid Malik ser frem til å jobbe sammen med The Blair Partnership.
Foto: Ola Eggen
«The Urban Legend» har signert med The Blair Partnership Agency i England, som skal representere tegneserie-superhelten internasjonalt.

– Reisen hittil har vært veldig spennende, og nå gleder vi oss veldig til å jobbe sammen med The Blair Partnership. Den norske fansen har lenge spurt når en film kommer. Nå føler jeg at vi er et steg nærmere den store drømmen, sier tegneserieskaper og forfatter Josef Yohannes.

«The Urban Legend» er norsk superhelt tegneserie som først ble utgitt i Norge i 2012. Siden den gang har tegneserien etablert seg som en av Norges mest populære tegneserier, og har vunnet flere internasjonale priser.

Senest i 2021 vant The Urban Legend OXLO- prisen. Tegneserien er også en del av skolepensum i utlandet og på barne- og ungdomsskolen i Norge.

Vi har opp gjennom årene fått mange forespørsler om representasjon både fra Norge og utlandet. Nå føler vi tiden er rett, og The Blair Partnership føles som et riktig hjem for «The Urban Legend», sier produsent Sajid Malik.

Kampen mot urett

Jordan Lees, som er agent i The Blair Partnership, sier følgende om signeringen i en pressemelding:

– Vi er utrolig glade og stolte over å representere The Urban Legend, og gleder oss til å jobbe sammen med Josef, Steve og Sajid for å fortsette å utvide franchisen rundt i verden, og ta historiene inn i nye formater og territorier. Han legger til at Malcolm Tzegai Madiba er superhelten for denne og fremtidige generasjoner.

– Han gir stemmeløse en stemme og står opp for andre, ved å ta opp viktige saker som urettferdighet, rasisme og mobbing. Derfor er vi begeistret og beæret over å være med på laget på dette utrolig spennende tidspunktet.