Norsk-indisk rockesamarbeid

Til Norge: det indiske metalbandet Undying Inc. skal spille i Trondheim til uken.
Foto: Subrahmani Sathyanarayan
Trondheimsbaserte Torch skal være vertskap for det indiske hardcore metalbandet Undying Inc. når de kommer til Norge 7. og 8. oktober. Senere skal det norske bandet besøke India i en konsertserie.
0Shares

Torch skal være en del av indiske Pubrockfest, en indisk klubbturné i 17 byer for all mulig musikk. Trønderne skal foreløpig være med på seks av disse konsertene, da på arrangementene som er rene metalkonserter. 
I en fersk pressemelding opplyser Rikskonsertene at hardcore/metalcorebandet Torch fra Trondheim vil her spille med indiske band som er kjent som kremen av indisk metal. Turnéen er, i motsetning til Norgeskonsertene, ikke i regi av Rikskonsertene.

Gleder seg

Første konsert for Torch sin del holdes i Bangalore den 13. oktober, altså bare noen få dager etter konsertene med Undying Inc i Norge. Siste konsert holdes i New Delhi 19. oktober. Ifølge pressemeldingen ser bandet frem til å nå ut til et hittil ukjent publikum.

– Vi gleder oss veldig til å få oppleve India. Ingen av oss har vært der før, så det blir en stor reiseopplevelse for oss kulturelt sett, men ikke minst sjansen til å få presentere musikken vår for et helt nytt land og musikkscene er veldig belønnende. Vi håper vi får god respons fra det indiske metallpublikummet, sier bandet i en kommentar til Rikskonsertene.

Senere skal Trondheimsbandet Torch gjengjelde tjenesten ved å besøke India og spille i festivalen Pubrockfest. Her er bandet på forsiden av Rock Street Journal, Indias største rockemagasin.
Foto : Rock Street Journal