Utgir krimroman om Javar

Fra suksess til ny suksess? Serien "Taxi" på NRK har skapt debatt- og høye seertall. Nå skal regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen (t.h) fortsette handlingen i en ny spenningsroman som også vurderes å bli filmatisert.
Foto: facebook.com/stilkenadil
"Taxi"- regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen debuterer som krimforfatter med en spenningsroman som tar opp tråden der TV-serien «Taxi» sluttet.
0Shares
Regissør og manusforfatter bak suksess-serien, Ulrik Imtiaz Rolfsen,  avslører overfor nrk.no at han har brukt det siste året på å skrive en kriminalroman om Javar og journalistkjæresten Anne.
Rolfsen hevder han er ikke klar for å gi slipp på visse rollefigurer fra “Taxi”-universet.
– Jeg er utrolig glad i «Javar» og «Anne». Det er mye interessant som ligger i skjæringspunktet mellom disse to personene og deres ulike kulturbakgrunn, sier Rolfsen til nrk.no.

Viderefører handlingen

I siste episode av «Taxi» avslører Javar og Anne alle de involverte i skattejuksskandalen, en omfattende korrupsjonssak som fører dem helt til Finansdepartementet. Javar avslår en kremjobb i regjeringen og blir jurist for Transparency International, en organisasjon som jobber mot korrupsjon.
Handlingen i boken skal være en naturlig fortsettelse av det som har skjedd i TV-serien.
– Jeg vil ikke si altfor mye om handlingen, men jeg kan avsløre at bokas tittel er «Gass», sier en hemmelighetsfull Rolfsen til nrk.no.