Ærlig og personlig fra Turab

Artisten Turab har gitt singelen «Jeg lot hun dra».
Foto: Felix Campagne Andersen
«Jeg lot hun dra» er blant Turabs mest ærlige og personlige låter, og markerer på mange måter en ny start med flere spennende prosjekter for 24-åringen.
20Shares

Låten tar opp både viktige og fundamentale verdiprinsipper, der den skildrer en persons tydelige frustrasjon og anger for å måtte gi slipp på noen man elsker, ifølge Sony Music Norway.

Låten ble til da Turab jobbet som mentor for unge produsenter og låtskrivere, og selv fikk en melodilinje og noen akkorder i hodet. Casper Oswald AKA. Ozzi har hjulpet til med refrenget, før Smul kom inn og satte sitt preg på produksjonen.

Allerede som niåring debuterte Turab som artist gjennom ungdomsprosjektet “Gatekunst”, og i 2014 kom hans første singel med navn “Hjertet Slår“.

I oktober 2021 gav han ut sitt debutalbum «Løfter som jeg lovte å bære», som tar opp temaer som urettferdighet, utenforskap og tilhørighet.

– Jeg vil knytte bånd til mennesker jeg ikke kjenner og inspirere til samhold gjennom musikken. Spesielt med mennesker som synes det er vanskelig å finne sin plass. Finne tilhørigheten. Og tryggheten. Håpet er at mine tekster kan gjøre en forskjell hos de som lytter og de som kjenner seg igjen, sier Turab til Sony Music Norway.

Les også Utrops portrettintervju av Turab: – Mange muslimer feirer også jul