Holy Sisters til årets Oslo-Pride

 
Foto: mfa.gov.il
– Vi ønsker at alle skal kunne leve sine liv fullt ut. Enhver person bør være stolt av den man er. Vi lever bare én gang, så la oss leve med stolthet, med "pride", er budskapet til den israelske drag-duoen Holy Sisters.
0Shares

Ziona Patriot og Talula Bonet (bildet) blir å finne til uken under årets i Oslo mandag hvor de skal opptre på hagefesten til den canadiske ambassadøren Artur Wilczynski, og London Pub senere på kvelden, skriver Israels ambassade i en pressemelding.

Rundt 20 ambassader kommer sammen under årets #diplopride for å markere og feire den mangfoldige kjærligheten.

– Vi setter stor pris på å få delta i Pride-feiringen. Israel er et av verdens mest progressive land når det gjelder LHBTI-rettigheter. Tel Aviv har blitt kåret til verdens mest homovennlige by, og i årets Pride-parade 9. juni var det rekordstor oppslutning med flere enn 200,000 deltagere, sier Dan Poraz, ambassaderåd ved den israelske ambassaden, i pressemeldingen.

 
Foto : Claudio Castello

Hagefesten er diploprides hovedarrangement hvor representanter fra den norske regjeringen og Oslo-ordfører Marianne Borgen er blant gjestene. På programmet står blant annet Sam og Sky som har årets pride-låt, mens det hele rundes av med et innslag fra bandet Diplomatic Immunity hvor ambassadør Wilczynski er trommeslager.