Saritas restaurant kåret til Kristiansands beste

Sarita Sehjpal, kvinnen bak ferdigrettene "Saritas", er også en av medeierne i restauranten Mother India, som nylig ble kåret til Kristiansands beste.
Foto: Privat
Sarita Sehjpal og Mother India stakk av med prisen som byens beste utested og restaurant, i en kåring gjennomført i regi av bladet KRSby.

Kåringen skjedde i april på KICK Nattklubb & Scene, og vinnerne ble stemt frem av leserne hos magasinet KRSby.

Et innslag fra TV Trend Kristiansand viser konferansier Erik Follestad i det han roper ut vinnerne av kategorien beste restaurant, og Sarita og broren mens de går på scenen, mottar prisen og holder takketale.

I tillegg til Kristiansands beste restaurant, ble også byens beste frisør, byens beste hudpleie og byens beste nisjebutikk kåret. 

Mother India har for familien vår vært et livsverk i alle disse årene

– Når Follestad ropte ut navnet vårt kom alle følelser på en gang. Mother India har for familien vår vært et livsverk i alle disse årene. Her har vi lagt hundre prosent av tiden vår. Her har vi lagt sjelen vår, og folk sier at energien vår preger stedet, sier Sehjpal til Utrop.

Også eldst

Norsk-indiske Sarita er glad og takknemlig for støtten.

– Dette viser at vi har fornøyde kunder og at så mange KRSby-lesere stemte på oss. Jeg tenker det handler om trofasthet. Vi har i lang tid også kunne skilte med tittelen som Kristiansands eldste fungerende restaurant, siden vi åpnet i januar 1995, og har holdt på siden.

Nå handler det om å holde seg på topp, fortsette å jobbe og fortsette å holde på tilliten.

– Kanskje er det flåsete å si, men hard og kontinuerlig jobb gjør at du kommer deg til topps. Utfordringen er å holde seg på topp. Mother India må jobbe enda hardere for å holde seg på et høyt nivå. Når man er på topp, så blir man målt hele tiden, og må levere i alle ledd. Nå starter den vanskelige jobben med å forsvare tittelen som Kristiansands beste restaurant.

Vil pusse opp

For å holde på gjestene sine og den gjeve tittelen har Sarita, familien og Mother India planene klare. 

– Vi skal pusse opp i løpet av månedene som kommer. For oss er det viktig å gi gjestene våre en enda finere restaurantopplevelse.