Flerkulturelle rappere slipper ny singel

Rapgruppen Offentlig Sektor slipper ut ny singel om festglade Berit (59).
Foto: Even Lundefaret
Fredag denne uken slipper rapgruppen Offentlig Sektor singelen og musikkvideoen Berit på Sommerfest.

Etter flere sterke singler som har fått presseoppmerksomhet fra blant annet 730.no og P1, samt vært på flere av Spotify sine største lister, er Offentlig Sektor klare med en ny låt som får liv på dansegulvet blant selv de sløveste byråkrater.

Offentlig Sektor består av Christian “Zawadi” Petterson (vokal), Felipe “Fela” Orellana (vokal), Abdi “Black Lightning” Baisa (gitar og vokal) og Vegard “T-Bone” Tveito (bass og vokal).

Offentlig Sektor er et band har som mål å fortelle historiene til alle de som påvirkes av fylke, kommunal og statlig sektor. Enten det er de urealiserte balletdrømmene til Anne (62) i Plan- og bygningsetaten, eller hvordan det går når Geir (53) laster ned Tinder.

– Alle har en historie og Offentlig Sektor sørger for at de blir hørt. Deres siste låt handler om hvordan det går når Berit tar seg et par enheter for mange på sommerfesten i Offentlig Sektor, skriver de i en pressemelding. 

Fuktig sommerfest

Handlingen i videoen til Berit på Sommerfest handler om en altfor fuktig sommerfest hvor det kom flere innspill om hennes oppførsel.

Administrasjonsmedarbeider Tim (som også er tillitsvalgt) kommenterer: “Vi var en fin gjeng samlet på sommerfesten, men det oppsto visse utfordringer ila. kvelden og vi hadde dessverre ikke gode nok prossesshåndteringsverktøy tilgjengelig. Dette skal ikke skje, og vi har nå satt av tid i uke 37 til dialogmøter og håper på et ryddig møte med relevante parter.”

En festdeltager kommenterer:

“Etter mye tilsnakk roet Berit seg ned, før hun igjen oppførte seg ufint og avlatet seg i busken. Flere av gjestene opplevde det også som litt ubehagelig at hun var så pågående med de yngre mennene på festen.”

Så sier hovedpersonen:

Berit stiller seg uforstående til anklagene og beskriver det hele som en “heksejakt”. Det ryktes allikevel at Snapstorien til Offentlig Sektor for kvelden har kommet på avveie og at denne inneholder flere indignerende videosnutter.