Vidala flasher med «Fjernlys»

 
Foto: Per Heimly
Linda Vidala fikk hele landet til å synge om å bli “skækk”. Nå er hun ute med ny singel.

Fjoråret var et begivenhetsrikt år for halvt norske, halvt thailandske Vidala som sammen med KingSkurkOne gjorde braksuksess med den Spellemannsnominerte singelen Bængshot.

Nå kommer den nye låta Fjernlys, som handler om å skille seg ut fra de andre i tåka.

– Fjernlys er en metafor for musikken min. Musikk har blitt veldig tåkete, vi er mange som driver med dette og det er lite som skiller seg ut. Derfor føler jeg vi alle flasher med fjernlysa for å se og bli sett, sier Vidala til Universal Music Norge.

Fjernlys ble til etter at Universal sendte Linda i en studiosession med Jeff Roman, en av Sveriges fremste musikkprodusenter, i Stockholm.

– Linda Vidala er en smidig och bestemt artist som vet vad hun vil. Jag er glad for at vi fikk til en “banger” under de to korte sessions vi hadde. Det viser bare hvilken drivkraft hun har, sier Roman til Universal Music Norge.

Ideen til teksten datt ned mens Jeff lagde beaten i studio en søndags ettermiddag. Derifra, var det effektiv jobbing.  

– Jeg skulle hjem mandag kveld, og endte med å skrive til klokka to på natta for å ha låta klar til innspilling dagen etter. Vi rakk faktisk å spille inn hele to låter før jeg satt på flyet hjem igjen. Det er rart hvordan jeg etter fjoråret ble synlig for én låt og plutselig ble “Bængshot-Linda”. Jeg føler at jeg er så mye mer, og nå er jeg hypp på å vise andre sider av musikken.