Rambow returnerer med ny singel

Rambow og Blizzy skal samarbeide i ny singel,
Foto: Just In Time Entertainment
Rambow, også kjent som Simon Negash, avslører utgivelsen av hans nyeste singel "Til Toppen".

Fansen kan glede seg over et unikt samarbeid med den svenske rapperen Blizzy, ifølge en pressemelding fra Just In Time Entertaiment.

“Til Toppen” er en ny sang som feirer hardt arbeid og utholdenhet. Singelen er en etterfølger av sangen “92+8”, som ble utgitt for et par uker siden, og gir et hint av hva som kommer i Rambows kommende album “Voksen Mann Uten Slips”.

Rambow, tidligere kjent som skuespiller i NRK-serien “Rektors kontor”, tok den norske hiphop-verden med storm i 2020 med sin debutsingel “Bentley”. Allerede i en alder av 19 år, har Rambow etablert en solid fanbase, og ble kåret til “Årets Urørt” av NRK P3 i 2021.

Blizzy, også kjent som Hamza Mohammed Abdi, slo igjennom i 2016 med sin debut EP som inkluderte hiten “Diva” uten hjelp av media eller plateselskap.

Etter suksessen med sin debut-EP, fortsatte Blizzy å imponere med flere hits, inkludert en egen versjon av Ed Sheerans “Shape Of You” og utgivelsen av sitt debutalbum “SELFMADE” i 2018. Med over 35 millioner streams på tidligere utgivelser, har Blizzy etablert seg som en av Sveriges mest innflytelsesrike rapartister.