Kadra-saken: to stykker pågrepet

0Shares

Oslo-politiet har i dag pågrepet to antatte gjerningsmenn som skal ha vært på overfallet av Kadra Yusuf sentrum natt til torsdag i forrige uke. Dette kom fram under dagens pressekonferanse på Oslo Politistasjon. Vitner skal ha gjenkjent de to antatte gjerningspersonene, og disse skal igjen ha blitt pågrepet etter tips fra publikum.

De to antatte gjerningsmennene skal ha blitt pågrepet i dag kl. 13.10 inne i et butikk på Youngstorget, og er nå i forvaring. Pågrepede skal være to menn i 20-årsalderen, og vil siktes for legemsbeskadigelse under særlig skjerpende omstendigheter. Senere i dag og i kveld skal mennene gjennomgå avhør.

– Vi har i den siste tiden jobbet med noen forskjellige bilder vi har fått fra overvåkningskameraer, samtidig har vi gått ut og sjekket mulige kontoutskrift fra VISA-kort under det aktuelle tidspunktet, melder Oslo-politiet.

Ytterligere tre menn og tre kvinner letes i forbindelse med saken. Politiet oppfordret under dagens pressekonferanse om at enhver som har opplysninger straks tar kontakt.

 De to mennene som er pågrepet nekter for at de har begått ugjerningen.

– De nekter også for å ha vært til stede da Kadra ble overfalt, sier politioverbetjent Janne Stømner ved Sentrum politistasjon til NTB.