FrP gjør det vanskeligere for innvandrere

0Shares

– Utvalget anbefaler stortingsgruppen å fremme forslag om at det skal tas DNA-test av alle som søker om familiegjenforening til Norge for å fastslå om den oppgitte familierelasjon faktisk stemmer, heter det i ett av forslagene som Frp la fram torsdag i forrige uke.

– Det er blant annet for å stoppe søskenbarnekteskap, sier Frps innvandringspolitisk talsmann Per Willy T. Amundsen til Nettavisen.

Noen av forslåtte tiltakene:

• 300 timers kurs

• DNA-testen skal gjennomføres i forbindelse med en språk- og kunnskapstest familieinnvandrere må ta i hjemlandet før ankomst.

• Frp vil også endre statsborgerloven slik at barn av norsk mor eller norsk far ikke automatisk blir norsk statsborger, hvis kun en av ektefellene har permanent opphold i Norge. Partiet vil også at det skal tas fingeravtrykk av alle som søker familiegjenforening til Norge, med sikte på å hindre kriminelle i å få fast bosettingstillatelse og påfølgende statsborgerskap.

• Frp vil dessuten teste om fireåringer kan norsk.

• Utvalget anbefaler stortingsgruppen å be Regjeringen gå imot enhver form for opprettelse av Sharia-råd i Norge.

Det er mye mer kan man finne i rapporten som er utstedet av integrerings- og innvandringsutvalget som tilhører stortingsgruppen til Frp.

http://www.frp.no/filestore/v2.8-Dok8-Innvandringogintegrering.pdf