Sterke reaksjoner etter at video av kvinne som dyttes gikk viralt

Han skulle bevise meg at han kan slå meg, og så dyttet han meg ut på kanten av rulleskibanen.
Foto: Screenshot
En norskpakistansk kvinne ble dyttet av en mann mens barna og et annet familiemedlem var vitne til hendelsen.
1.3K+Shares

[videopress B2PRWwW8]

Kvinnen skal ha kommet til rulleskibanen på Bærum idrettspark på Rud for å hente barna.

Flere barn måtte krysse rulleskibanen for å komme seg til parkeringsplassen og derfor var det en del småbarn på enden av rulleskibanen for å krysse den.

– Mannen som rullet forbi på rulleski bannet høyt. Jeg stoppet mannen og sa han skylder oss unnskyldning fordi han var sint og bannet til alle småbarna som var der, skriver kvinnen i et Facebook-innlegg.

– Han påstod at jeg stod midt i veibanen. På dette tidspunktet stod barna og de andre damene på gressplenen langs veibanen. Han skulle bevise meg at han kan slå meg, og så dyttet han meg ut på kanten av rulleskibanen. Han forlangte at vi fjernet oss fra rulleskibanen, skriver hun videre.

Politiet skal ha vært tilkalt. Etter å ha pratet med partene dro politiet fra stedet.

– Det er litt motstridende forklaringer, så det er litt vanskelig å ta stilling til hva som har skjedd. Det er ord mot ord, sier oppdragsleder i Øst politidistrikt, Alexander Østerhaug til Budstikka.

– Politiet har ikke tatt stilling til hva som har skjedd, og vi har ikke konkludert med hvem som er mistenkt eller fornærmet. De har imidlertid fått tilbud om å anmelde hverandre i ettertid, avslutter han.

Kvinnen opplyser til Utrop lørdag at saken skal bli anmeldt og har søkt bistand hos advokat Christian Elden.

Videoen har skapt sterke reaksjoner på sosiale medier.

Det pågår byggearbeid mellom idrettshallen og parkering tilhørende Plantasjen. For å kunne gå fra “røde prikker” til parkeringsplassen hvor bilene (rød trekant) er parkert er det ikke noe annet vei enn å krysse veibanen.

Utrop har forsøkt å få en kommentar fra politiet i Bærum, uten å lykkes. Utrop har ikke lyktes i å få informasjon om en eventuell advokat eller talsperson for mannen, som har uttrykt at han ikke ønsker å kommentere saken.