Javad (23) vant Harvard-pris

 
foto: Privat
Tre norske BI-studenter har vunnet en pris fra Harvard Business School for beste prosjektoppgave. En er den 23-årige norsk-pakistaneren Javad Mushtaq (bildet).
0Shares
Sammen med Morten Finslo (25) og Rune Steihaug (28) vant han prisen for beste prosjektoppgave i “Strategies for Industrial Competitiveness” 2011 i regi av Harvard Business School.
Studentene går siste året på faget Master of Science in Business and Economics på Handelshøyskolen BI og vant i tøff konkurranse med studenter fra hele verden. For andre gang leverer studenter fra BI en oppgave som vinner prisen, fremgår det av bloggen “Et kunnskapsbasert Norge”.
Krevende

Vinneroppgaven ble levert inn i tilknytning til prosjektet “Et kunnskapsbasert Norge” som ledes av professor Torger Reve ved Handelshøyskolen BI (BI Norwegian Business School).

Til Hegnar Online gir Mushtaq uttrykk for at dette var krevende og mer praktisk målrettet enn andre rent teoretisk, rettede fag.

– Kurset er krevende med tanke på at det er en del case som skal løses, og prosjektoppgaven baserer seg på et grundig research-arbeid. Faget har også en mer realistisk tilnærming til og forståelse av næringslivet, la han til.

Fullfører master i Norge

Hva er planene videre?
– Jeg har nettopp blitt ferdig med mitt utvekslingssemester i USA, og skal tilbake til Norge for å fullføre mastergraden. Planen er å søke meg inn i konsulentbransjen i Norge, eller å søke internasjonale utfordringer. Mye av tiden fremover blir nok brukt til å søke jobber, og jeg er åpen for de fleste mulighetene, sier Mushtaq til HegnarOnline.