Tok kvelertak på Shell-ansatt

Kunden skal ha begynt å krangle med Shells ansatte på grunn av den ansattes religion.
Foto: Shell
Kvinnelig kunde siktet for voldsepisode og truende adferd.
0Shares

Lørdag morgen fikk politiet melding om angrepet på en kvinnelig muslimsk ansatt ved Shell langs E6 nordgående på Kløfta, melder Romerike Blads nettutgave

Kvinnen, som jobbet natteskift, ble truet av en kvinnelig kunde til å gjenta religiøse utsagn som var i strid med den ansattes egen religion. Kunden gikk så bak disken og tok kvelertak på den ansatte.

– Jeg har aldri før opplevd at noen går fysisk til angrep på noen av mine ansatte. Heller ikke ved ran har jeg opplevd at noen går bak kassa på den måten, sier Nina Sandnes, daglig leder ved Shell Kløfta og fire andre Shell-stasjoner på Romerike, til rb.no.

Identifisert og kalt til avhør

– Bildene viser at det ikke var noen diskusjon mellom de to, men et angrep på en av våre ansatte. Hun blir stående helt stiv av skrekk og gjør ingen ting, understreker Sandnes.

Episoden ble fanget opp på overvåkningskameraer, men Shell ønsker foreløpig ikke å slippe den til mediene. Politiet har identifisert kvinnen og registreringsnummeret på bilen. Eieren er blitt innkalt til avhør, ifølge rb.no.