Norske Talenter-Navid kritisert for stunt

Navid ble hyllet av dommer Adil Khan under konkurransen. Men i etterkant har han fått kritikk for sin bruk av symboler
Foto: Skjermdump: Vimeo
«Norske Talenter»-Navid får kritikk for bruk av Mariusgenser og hyllest til andre norske talenter. Selv mener han at han er seg selv.
0Shares

I finalen i Norske talenter utførte iranskfødte Navid Rezvani et dansenummer hvor han tok på seg en norsk mariusgenser. Etter sin opptreden hyllet han kjendisene Marit Bjørgen, Ingrid Lorentzen, Adil og Alexander Dale Oen som sine forbilder. Det viste seg å bli for mye for enkelte, ifølge TV2.no. Rezvani var en av tre som gikk videre til finalen, og ble til slutt slått på målstreken av sangeren Stine Hole Ulla.

Stemmesanking

Bloggeren Elisabeth Norheim går hardt ut mot Navid og mener at hans oppførsel var et forsøk på å sanke stemmer hos skeptikerne.

– Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne hva som var poenget med den Mariusgenseren og det å snakke om Marit Bjørgen. Det var for å få skaprasistene i Bygde-Norge til å dra opp mobilen å stemme på ham, skriver TV2.no.

Ikke troverdig

Tidligere blogger og programleder Trine Grung mener det hele blir for usmakelig, dumt og gjennomsiktig.

– De virker ikke ekte på meg, men han er et vanvittig dansetalent, men talene blir litt vell pompøse, mener hun om Navids hyllest til norske idrettsutøvere.

– Være meg selv

Navid selv mener han bare har vært seg selv.

– Min oppgave var å gå opp på den scenen og være meg selv, danse og snakke rett fra hjertet, og å dele med folket i Norge det jeg elsker overalt. Jeg er stolt og takknemlig for denne reisen, og jeg håper mine opptredener i fremtiden vil snakke for seg selv, sier han til «God kveld Norge».