Sara fra Tveita kan bli Miss Universe

Facebook-siden til Sara Nicole Andersen bærer tydelig preg av hennes hovedbeskjeftigelse.
Foto: Skjermdump: Facebook
Med sin iransk-serbisk-norske bakgrunn er hun en spennende kandidat, ifølge misse-blogg.
0Shares

– Den mest åpenbare bekymringen er høyden.

Det skriver missebloggen adventuresofabeautyqueen.com. Sara Nicole Andersen er 170 cm på strømpelesten ifølge bloggen, og møter jenter som er “høyere og like vakre”.

Andersen skal representere Norge i den internasjonale Miss Universe-finalen i Las Vegas. For to år siden deltok hun i realityprogrammet “Gullungene”, som tok for seg temaet bortskjemte tenåringer med stort forbruk.

Du har noen få sekunder på å virkelig kunne utstråle og vise hvem du er, og hva du står for fra ditt beste, før neste deltaker kommer på scenen.

Det var moren Zari som meldte datteren på «Gullungene». Til kjendis.no sa hun etter programmet at hun på mange måter har fått en ny datter tilbake.

– Hun er mye mer omsorgsfull og bevisst når det gjelder økonomi, og hun drar bare ut én gang i uka.

Moren Zari var bare 16 år gammel da hun fødte Sara Nicole, ifølge kjendis.no. Da datteren var fire, flyttet de fra Iran, og åtte år gammel kom Sara Nicole og mora til Norge.

Det vitale øyeblikket
For å lade opp til Miss Universe-finalen på onsdag, hører Andersen på musikk. Det hjelper henne å finne følelsen og stemningen hun trenger for å kunne levere.

– I denne typen konkurranser er det jo mye som står og faller på nettopp det vitale øyeblikket. De få sekundene du har på å virkelig kunne utstråle og vise hvem du er, og hva du står for fra ditt beste, før neste deltaker kommer på scenen, sier hun til kjendis.no.