– Leirstein må endre oppførsel

– La deres stemmer bli hørt, sier Raymond Johansen til de oppmøtte i Oslo-somalisk folkemøte. Han mener det er bra at norsk-somailiene stemmer, selv om ikke får Ap stemmene deres.
Foto: Nareen Mizoory
Ap-topp Raymond Johansen (bildet) frykter alvorlige konsekvenser dersom Frp ikke rydder opp i Ulf Leirsteins adferd i sosiale medier.
0Shares

Johansens reaksjon kommer etter at det i går ble kjent at Frp-politikeren ga en Facebook-like til en YouTube-video som påstår at Ap-politiker Hadia Tajik godtar oppfordring til drap, skriver VGNett.

I helgen skrev Dagbladet også at Leirstein mener at Tajik må tåle Facebook-kommentarer som “Uheldig muslimdominans å ha Hadeda Taquia som leder i justiskomiteen”.

Ulf Leirstein beklaget overfor Hadia Tajik at han ga tommelen opp for videoen, men Raymond Johansen mener både Frp og Leirstein må ta ytterligere grep:

– Hvorfor må Ulf Leirstein bli oppringt av VG for å komme med en beklagelse? Det han da gjør, er ikke å beklage det han gjør, men hvordan det kan ha blitt oppfattet av henne, sier Raymond Johansen til VG.

– Ferdig med saken
Frp ble tidligere samme uke forelagt uttalelsene til Raymond Johansen, men partiet ønsket ikke å kommentere saken.

– Leirstein beklaget både offentlig og personlig i går og anser seg dermed ferdig med saken, sier kommunikasjonssjef André Melchior Larssen til VGNett og viste til beklagelsen til Leirstein.