Gjentar suksessen fra i fjor

 
Foto: VibroFestivalen
I fjor gikk VibroFestivalen av stabelen for første gang. Den gang ble festivalen holdt i Kuba-parken og over 600 ungdommer deltok for å oppleve et underholdende og variert program.
0Shares

I et samarbeid med Bydel Grünerløkka vil VibroFestivalen i år holdes i Sofienbergparken førstkommende søndag kl. 14.00. VIBRO har samlet en stjernespekket line-up med 23 ulike artister og andre kulturelle innslag.

– Vi er veldig stolte av å arrangere festivalen i år også. I år stiller blant annet Kaveh, Dreamon, Unge Ferrari og Sam, samtlige artister som har sluppet ny plate, uttaler festivalansvarlig Zahra Sabha i en pressemelding.

Engasjert ungdom
Hovedformålet med denne festivalen er å dekke et gap som eksisterer i samfunnet. Mange ungdommer har ikke mulighet til å se artistene de ser opp til fordi det er for dyrt å dra på festival.

Festivalen har blitt satt sammen av ungdommer i aldreren 14-26 år og alle jobber frivillig. Det som driver disse ungdommene er visjonen deres om at “alle ungdommer skal være samfunnsengasjerte, ha tro på seg selv og innse sitt eget potensiale”.

– Vi møter prisen andre festivaler tar for et dagspass. Vi ønsker å gi alle muligheten til å oppleve den magiske stemningen en festival gir og tilbyr derfor dette gratis.