Hagen møtte ikke opp til partidebatt hos innvandrerforum

Tidligere FrP-formann Carl I. Hagen ønsker nå å bli ordfører i Oslo.
Foto: Pressebilder
– Synd og skuffende, hevder arrangøren. Frps tidligere formann og nå Oslo-kandidat: – Dette har jeg ikke hørt om.
0Shares

Organisasjonen Norsk innvandrerforum arrangerer like før hvert valg et valgmøte. 

I år ble det holdt i lokalene til Shalimar tandoori restaurant like ved Carl Berners plass i Oslo. Alle Oslo-partiene som kjemper om makta skulle være representert. Og det var de også, bortsett fra ett som aldri møtte opp: Fremskrittspartiet.

– Frp har bekreftet at Carl I. Hagen skulle komme, men nå ser det litt usikkert ut her, sa leder Athar Ali i Norsk innvandrerforum til de i underkant av 50 oppmøtte da debattstarten begynte å gå et stykke over den planlagte tida, skriver Dagbladet.

– Jeg har ikke hørt noen ting fra partiet om at de ikke skulle komme hit i kveld. Dette var veldig synd og skuffende, sa Ali til Dagbladet etter debatten.

Kommunikasjonssvikt
Hagen selv sier til avisen at han ikke en gang har hørt om at han skulle vært på et valgmøte på Shalimar tandoori restaurant i dag. Heller ikke at han sto oppført på det offisielle programmet som Frps representant under møtet.

– Det er trist at det ikke lot seg gjøre. Men dette har jeg ikke hørt om. Jeg skulle gjerne ha vært der, jeg var på Ammerudsenteret tidligere i dag og ønsker å være flest mulig steder. Her må det ha vært en kommunikasjonssvikt, var hans begrunnelse.