Hevder USA står bak 9/11 – får utpeke nytt IRN-styre

 
Foto: Skjermdump/YouTube
Imamen Zulqarnain Sakandar Madni (bildefaksimilet) kommer til å være med på å bestemme fremtiden til Norges fremste muslimske paraplyorganisasjon.
0Shares

I et rådsmøte på lørdag ble det valgt en valgkomité som den neste måneden vil få en svært komplisert oppgave med å komme opp med styrekandidater som er spiselig for alle fraksjonene, kunne nettstedet melde tidligere denne tirsdagen, melder nettstedet Filter Nyheter.

Fungerende ledelse i rådet ville først holde hemmelig hvem rådsmøtet satte inn i valgkomiteen, men Filter Nyheter fikk tirsdag bekreftet navnene.

Noe av det mer oppsiktsvekkende er at imamen Zulqarnain Sakandar Madni peker seg ut i valgkomiteen. For både seks og ti år siden skapte han imidlertid større overskrifter med sine svært oppsiktsvekkende uttalelser om terrorangrepene 11. september 2001 i USA.

Konspirasjonsteorier om USA og jøder
Overfor NRK, Aftenposten og VG ga han i 2006 uttrykk for at al-Qaida og Osama bin Laden var diktet opp av amerikanerne og at det var USA selv som drepte 2996 mennesker i 9/11-angrepene.

«Jeg tror det er sannsynlig at USA sto bak terrorangrepene 11.september. Al-Qaida og Osama bin Laden har blitt kjørt fram som de skyldige uten bevis», uttalte imamen, som også kalte bin Laden «bare en skikkelse som blir brukt av amerikanerne»

To år seinere, i mai 2008, frontet Zulqarnain Sakandar Madni igjen synet på at det var helt andre enn al-Qaida som sto bak 9/11-angrepene. Under et foredrag i regi av Islam Net på Høgskolen i Oslo gjentok og utdypet han antydninger om at amerikanske myndigheter hadde planlagt terroren, men tok nå også til orde for at jøder var forhåndsvarslet om angrepene på World Trade Center.

Klikk her for å lese hele saken på Filter Nyheter (ekstern lenke).