Indisk kvinne skal gifte seg med seg selv

Bindu, blir trolig den første kvinnen i India som gifter seg med seg selv, men er ikke den første kvinnen i verden til å gjøre dette.
Foto: Illustrasjonsbilde indisk bryllup
Lørdag denne uken skal en indisk kvinne gifte seg med seg selv. Dermed blir hun trolig Indias første kvinne som inngår et «soloekteskap».
140Shares

Den planlagte seremonien i byen Vadodara vest i India, blir storslått med flere gjester, festiviteter og ritualer – men det blir ingen brudgom der, den heldige utkårede er kun bruden selv.

– Som mange andre kvinner vil jeg gjerne være brud, bli klar til bryllup, få flotte sko og bli fotografert, men jeg gidder ikke å være noen sin kone, sier 24 år gamle Kshama Bindu til avisa The National.

Istedenfor vil hun heller gi all sin kjærlighet til seg selv, og dermed – om mulig – bli enda mer forelsket i seg selv, sier hun.

Bindu er ikke den første kvinnen som gifter seg med seg selv. I 2021 skapte den brasilianske modellen Cris Galera  overskrifter da hun giftet seg med seg selv. Kun et par måneder senere søkte hun om skilsmisse fra seg selv fordi hun fant en annen, ifølge The Daily Star.