SV-er: – Ille at staten støtter dette lavmålet

SV vil ta opp kampen for at asylsøkerbarn kan gå i barnehage, også i påvente av opphold i Norge, fastslår stortingsrepresentant Karin Andersen.
Foto: Nei til EU
SV-politiker Karin Andersen (bildet) omtaler Human Rights Service-prosjekt som rasistisk og mistenkeliggjørende. 

Søndag informerte Human Rights Service (HRS) på sine nettsider om et prosjekt hvor de ønsker bilder for å «vise lesere hva som skjer med vårt kjære Norge!»

Søndag skrev Human Rights Service :om sitt nye prosjekt. SV-politiker reagerer. (Skjermdump)
Foto : Skjermdump.

«Vi lever i en tid med svært raske kulturelle endringer. Islam reiser seg. MSM og politisk lederskap snur ryggen til. Vi gjør ikke det».

Til P4 omtaler SVs Karin Andersen prosjektet som ren rasisme.

– De skal altså legge ut bilder på nett for å mistenkeliggjøre folk for å ødelegge Norge, sier hun til radiokanalen.

Lavmål
Andersen mener HRS må fratas statsstøtten med en gang. Årlig får organisasjonen 1,8 millioner kroner for i statsstøtte på integreringsfeltet.

– Det er ille at staten støtter dette lavmålet. Vi har foreslått før og foreslår igjen at organisasjonen mister sin statstøtte. Det er ingen norsk verdi og henge ut folk på denne måten, basert på utseende, sier SV-politikeren.

Videre opplyser hun overfor P4 at SV har vært i kontakt med Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDI), men at hverken de eller Justisdepartementet ønsker å kommentere prosjektet. De sier imidlertid til radiokanalen at de hvert år vurderer om tildelingen er i samsvar med formålet.