Wild X: – Hege Storhaug lyver

 
Foto: Tore Sætre/www.setre.net
– Hege Storhaug og HRS har publisert usanne påstander om oss, skriver organisasjonen Wild X i sin blogg.

Bloggeren og aktivisten Hege Storhaug er kjent for sine alvorlige konspirasjonsteorier og utfall mot muslimer, skriver Wild X.

På bloggen sin skriver hun nå om at fem syriske flyktninger sør i Norge deltar på pistolskyting, en av dem skal visstnok være en kvinne med skaut. Deretter kommer hun med en opprørende utfall mot Wild X.

Liknende problemstilling har vi sett for noen år tilbake da hardkokte islamister som støtter Jihad fra blant andre Proftens Ummah tok jegerprøven, en prøve viss bestått gis tillatelse til å kjøpe inn seks jaktvåpen. PST sa den gang i 2012 at de ikke kunne stoppe islamister fra å ta prøven. Den ytterliggående venstreaktivisten Tor Bach stod bak opplæring av islamister i den såkalte flerkulturelle organisasjonen Wild X. Kursene var gratis (altså skattefinansiert). På daværende tidspunkt var det registrert nærmere 2, 5 millioner skytevåpen i våpenregisteret i Norge. Våpnene var fordelt på 485.000 personer. I tillegg kommer hagler som det ikke var registreringsplikt på før 1990. Det antas at en halv million hagler ikke er registrert. Wild X har fremdeles jegerprøvekurs for medlemmene, som betaler en kontigent på 100 kr i året. Blant andre Barne- og familiedepartementet, nå ledet av KrFs Kjell Ingolf Ropstad.

Vrir på sannheten
Generalsekretær og jegerprøveinstruktør Tor Bach mener sannheten er noe annet enn det Storhaug forsøker å vise.

I 2012 arrangerte Wild X et jegerprøvekurs.  Fire av deltakerne viste seg å ha tilknytning til jihadistmiljøet i Norge og med hjelp fra dyktige og kompetente ansatte klarte Wild X å avsløre dem. De kontaktet PST umiddelbart.

Ifølge Hege Storhaug tok disse ekstremistene jegerprøve. Bach mener at de brøt voksenopplæringsloven og nektet å melde de fire deltakerne opp til eksamen, dermed fikk de ingen jegerprøve.

“Det er med stolthet vi ser tilbake på at vi bidro til å hindre at deltakere i et farlig ekstremist-miljø fikk tilgang på skytevåpen. Det er den samme stoltheten vi har når vi hver dag jobber for å gi barn og unge fra hele verden, inkludert Norge, respekt for naturen, respekt for livet og respekt for demokratiske verdier” skriver Generalsekretær Bach i Wild X.