Cricket kamper i Sør Afrika

(SPORT) Sør Afrika har spilt veldig bra til nå. De har vunnet 4 og tapt en, og de er kvalifisert til finale. De er ikke avhengig av bare noen nøkkelspillere, som India gjør, alle spillerne er veldig bra i disse feltene.
Iqbal Singh Virdee
Latest posts by Iqbal Singh Virdee (see all)

Sør Afrika har spilt veldig bra til nå. De har vunnet 4 og tapt en, og de er kvalifisert til finale. De er ikke avhengig av bare noen nøkkelspillere, som India gjør, alle spillerne er veldig bra i disse feltene.

India kan spille mye bedre enn det de viste i disse kampene så langt. I det indiske laget er de svært avhengig av Sachin Tendulkar. Hvis han er ute av kampen for tidlig, er det 80% sjanser for at laget ikke klarer det bra videre. Han er nøkkelspilleren i laget og nesten alle ball-kasternes mareritt. Han har vært skadet i noen måneder og gikk glipp av Sri Lanka turen, og der viste India hele verden hva de kan gjøre uten Sachin, nemlig å tape. Sri Lanka hadde ikke vunnet over India i nesten 15 år.

India vant en kamp over Sør Afrika, etter kampen sa indiske kaptein, Sourav Ganguly at India spilte veldig dårlig, men ball kasterene gjorde jobben sin veldig bra, det var spesielt Harbhajan Singh og Anil Kunmble. Harbhajan er blitt meget populær i India, siden han spilte mot Australia tidlig i år og gjorde en kjempe jobb. Han er India’s første til å ta ”hat trick” i Test Cricket. Det var Harbhajan Singh og V.V.S. Laxman som fikk India til å vinne Test kamper. India har ikke tapt på 30 år i Test cricket mot Australia på hjemmebane.

India var ikke så bekymret for Kenya, da de ankom til Sør Afrika, men det var en skam å tape mot Kenya i denne turne. Det er ikke første gang, og det blir ikke siste heller. Men alle håper nå at det ikke blir en vane å tape mot ”svake” lag. Kenya har ikke spilt bra i denne turne i det hele tatt. De vant kun en kamp.
Men det er noen kamper igjen, så det gjenstår å se hvem som klarer å vinne semifinalen som blir mellom India og Kenya. Det har vært en kjempe seier for Kenya, da de vant over India. Så det kommer til å bli en tøff kamp, da disse lagene kommer til å spille 24.oktober.

Sør Afrika er kommet til finale, men det gjenstår å se hvem de møter i finale, India eller Kenya. Det blir den siste kampen før finalen. Kenya tapte kampen mot Sør Afrika 22.Oktober.

India
på turne i Sør Afrika – 2001.

Ind, SA & Ken – Triangular One-Day Series.

Dato Land Detaljer Sted
5th Oktober India Sør Afrika 1st ODI – D/N Johannesburg
7th Oktober Sør Afrika Kenya 2nd ODI – Day Benoni
10th Oktober India Sør Afrika 3rd ODI – D/N Pretoria
12th Oktober India Kenya 4th ODI – D/N Bloem Fontein
14th Oktober Sør Afrika Kenya 5th ODI – Day Kimberley
17th Oktober India Kenya 6th ODI – D/N Port Elizabeth
19th Oktober India Sør Afrika 7th ODI – D/N East London
22nd Oktober Sør Afrika Kenya 8th ODI – D/N Cape Town
24th Oktober India Kenya 9th ODI – D/N Paarl
27th Oktober Finalist – 1 Finalist -2 Final – D/N Durban