Vil ekskludere Stoltenberg-kritiker

Kan bli kostbart: Moss Ap mener kommentarer fra bystyrepresentant Khaqan Khan om Jens Stoltenberg på Facebook kan oppfattes som krenkende. Khan selv mener dette var berettiget kritikk.
Moss Arbeiderparti vil ekskludere Khaqan Khan for hans sterkt negative karakteristikker av Jens Stoltenberg og regjeringen på Facebook.
0Shares

Khan sitter som bystyrerepresentant for Moss Ap og har blitt innkalt til møter med gruppeleder Tomas Colin Archer.

– Vi har drøftet utsagnene som Khan har kommet med på Facebook i styret i Moss Ap. Vi synes de er svært grove og krenkende og av en karakter som gjør at vi har besluttet å gå videre med saken, forklarer Tomas Colin Archer til Moss Avis

Vil svare

Lederen av Østfold Arbeiderparti, Signe Øye, forklarer at de så langt ikke har fått drøftet Khan og hans uttalelser på Facebook.

– Så langt har jeg fått en redegjørelse om denne affæren. I den forbindelse har vi også bedt om Khans egen versjon av det som har skjedd, som også blir en del av totalvurderingen vi etterhvert må gjøre. Men kan jeg ikke si mer om denne saken, fremholder Øye.

Fastholder kritikk

I en kommentar til Moss Avis beklager Kahn om enkelte kan ha følt seg krenket av hans uttalelser på nett. Imidlertid fastholder han kritikken av den rødgrønne regjeringen.

– Jeg mener fortsatt at regjeringen gjør en altfor dårlig jobb for de arbeidsløse, narkomane og for fattige familier og barn i Norge. Jeg ser fortsatt ingen spor av at kampen mot fattigdom har blitt prioritert i regjeringens politiske plattform.