Et lite Utrop fra meg!

0Shares
Latest posts by Fazila Sabor (see all)

(TANKER) Kanskje tenker dere hvem er “oss?” Vel, med “oss” tenker jeg på alle som føler at de har behov for et slikt nettsted. Det finnes andre arenaer som fokuserer på oss, men de har som regel fokuset på en sak. Det er ikke noe galt i det, men vi trenger også et slikt sted hvor vi har muligheten til både å engasjere oss, og å lese om stoff som angår oss i hverdagen.

Vi trenger variasjon i hverdagen på våre premisser!
Jeg ble spurt om å skrive til lanseringen av Utrop, og følte meg så beæret…Uff.. ikke et ord jeg bruker ofte, og det høres litt for stort og flott ut synes jeg. Men det var nå sånn jeg følte meg.

Ja, dette har jeg lyst å være med på!

Men skal jeg tørre det? Jeg som tidligere kun har skrevet for å få utløp for frustrasjoner og forvirringer i mitt eget liv. Nå skal jeg skrive for et mye større publikum, ja til alle utenom meg selv.

Hjelp, går dette bra tro?

Samtidig som jeg er litt nervøs for å avlevere meg til et stor publikum, har jeg heller ikke lyst til å gå glipp av denne muligheten til å være med på noe nytt, noe som er så viktig, og som det er et så stort behov for.

Derfor velger jeg å ta pennen eller rettere sagt tastaturet fatt og våger meg ut på en vei jeg aldri har vært på før. Dette blir spennende. For det kan jo bare gå en vei! Og det er fremover, ikke sant?