Et innvandrerhjem for deg, et innvandrerhjem for oss

0Shares

Leilighetene representerer Oslos befolkning. De dyre leilighetene på Frogner og ellers på Vestkanten, de er dyre bare på grunn av beliggenhet.
Så kommer leilighetene som ligger rundt Grønland eller Tøyen som er billigere.

Ser man nærmere på bildene som er lagt ut kan man lett se hvem som kunne ha bodd der før. Møblene, innredningen, bildene på veggene, fargene på teppet, mønstrene på gardinene, avslører det meste.

Et typisk innvandrerhjem vil inneholde eksotiske sengetepper, plastikkblomster og på kjøkkenet vil krydderhyllen romme mange ingredienser. Den religiøse tilhørigheten uttrykkes også i hjemmets innredning og utsmykning.

Blant muslimer er det skikk at det skal være en skrifttavle eller dekorasjon med Guds navn skrevet i elegant, arabisk skrift på veggen i hvert rom i huset. Man vil også finne et bønneteppe.

Grünerløkka var en drabantby i Oslo, men i dag er boligprisene i områdene nesten like dyre som på Frogner. Tidene forandrer seg. Det bygges mange leiligheter på Grønland, og snart overtar ”etniske” nordmenn dette området også. Skal du investere, så kjøp et innvandrerhjem i dag!