Skjermbilde fra serien Midt i smørøyet som ble sendt på NRK hver lørdag fra 1988 til 1998, her fra 1988.
Jahn Teigen, du var mer enn bare en fantastisk artist, du var et fantastisk menneske som ga alt av deg selv, skriver Assad Siddique.
51Shares

Vakre menneske. Takk for at jeg fikk kjenne deg. For alt du var og alltid kommer til å være for en hel nasjon.

Jeg var så heldig å bli kjent med deg i ung alder da vi jobbet sammen i NRK-programmet «Midt i Smørøyet», og husker fortsatt hvor stas det var å jobbe med selveste Jahn Teigen; som viste seg mer enn noe annet å være et lekent, omsorgsfullt og hjertelig medmenneske fullt av ablegøyer.

Jeg husker en gang vi hadde en kaffe i nærheten av hjemmet ditt på Aker Brygge noen år senere, og vi ble konstant avbrutt av folk som stoppet opp og ville hilse på deg. Du tok deg tid, til alle, og uten besvær. Ikke vet jeg hvor du hentet ditt uendelig gode humør fra, men det smittet noe voldsomt.

Du var mer enn bare en fantastisk artist, du var et fantastisk menneske som ga alt av deg selv. Jeg håper du fikk hvilt, jeg vet du var sliten, før din kraft ebbet ut. For meg vil du for alltid være symbolet på det vakreste som fins. Hvil i fred kjære Jahn. Ditt minne vil lyse evig. Adieu.