Kjære menn som kritiserer mitt arbeid

– Jobb med deg selv, og la meg jobbe med de som tør å bryte ut av ufattelig smerte.

«No-platforming»

Et mer hygienisk debattklima er både mulig og helt nødvendig for å holde demokratiet vedlike, sier Farhan Shah.

Innvandring og negativ sosial kontroll – på tide å snakke sammen

Det er på tide å finne ut hvordan negativ sosial kontroll blant innvandrere påvirker helsen til dem som blir utsatt for det. Forskere må våge å gå inn i dette betente temaet, og vi må gjøre det nå, Esperanza Diaz, forsker ved UiB.

Utrop som e-avis
Nettspill

Les mer

Legal Seminar - Caritas and Tveter Kløvfjell Law

Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell in cooperation with Caritas Norge, invites to legal seminar with free entrance.

Kampenjazz 30.09: Kouame Sereba & Rolf Erik Nystrøm

Multiinstrumentalist Kouame Sereba, som i 2005 ble tildelt TONOs 75-årsjubileumspris, og saksofonist Rolf-Erik Nystrøm tar deg med på en musikalsk reise ispedd en god dose improvisasjon og spilleglede.

Muslimsk identitet i et moderne samfunn

Konferansens formål er å belyse problematikken og dens opprinnelse samtidig fremheve den reelle identiteten av muslimer.

Internasjonal musikkfest i 10 år

Bergen Internasjonale Musikkfestival er 10 år, og markerer dette med et fantastisk program under festivalen, 24.-27.oktober. Det blir musikk fra nesten hele verden, blant annet Midtøsten, Sør-Amerika og Afrika.

2 dager igjen
5 dager igjen
16 dager igjen
25 dager igjen
29 dager igjen

Populismens destruktive natur

Mandag 3. september ble det bestemt i Frps sentralstyre at Sylvi Listhaug tar over rollen som første nestleder i partiet inntil videre. Dermed har Frp gitt uttrykk for hvem de kan tenke seg i nestleder- og lederstolen fremover. Listhaug selv er glad og ydmyk for å ha fått vervet som midlertidig nestleder.  

Montebello: Ghetto på Oslos beste vestkant?

Skoleelever og lokalmiljøer på vestkanten går glipp av mye med det Blenda-hvite samfunn, skriver Ivar Johansen /SV) i dette innlegge.

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

På’n igjen

Nylig ble det gjort kjent at Sylvi Listhaug skal være nestleder i FrP frem til landsmøtet i 2019. Det kan naturlig nok medføre at stemmen hennes blir oftere å høre i det offentlige rom i tiden fremover. 

Segregeringens Sverige

Oppløsning av samfunnslimet og segregering forklarer i stor grad hvorfor Sverigedemokraterna denne helgen kommer til å gjøre sitt beste valg noensinne.

Skolen trenger mangfoldskompetanse

Hva gjør skolen når barn med minoritetsbakgrunn ikke møter første skoledag?

En menneskerettighetsadvokat som innskrenker andres frihet

Iran er skrekkeksemplet, som Mostafaei har helt rett i. Det er derimot ikke sammenlignbart med norsk islam, skriver Tony Burner i dette innlegget.

Utrop på Facebook
Annonse

Inspirerende festival 69 grader nord på en polarøy i Russland

En ganske så uvanlig festival fant sted på en av de mest fjerntliggende øyene i Russland, bare noen få hundre meter fra norskegrensen.

Annonse

De beste tipsene for en magisk sommerfest!

Det er mye å tenke på når sommeren står for døra, ferien skal planlegges med alt mulig gøy, som grillfester i hagen og party på stranden. Her er festeksperternes 5 beste tips på hvordan du fikser den ultimate sommerfesten!

Annonse

Slik beskytter du deg mot nettsvindel. Les mer her!

Vi opplever mer og mer nettsvindel – også i Norge. Spørsmålet er hva det er vi kan gjøre selv for å beskytte oss mot IT-kriminalitet? Det finnes heldigvis noen enkle grep som vi alle sammen kan foreta, og som kan være med til at du ikke blir den neste som blir svindlet. Her kan du lese mer om disse!

Irrasjonell frykt for sharia

Det er liten fare for at sharia blir innført i Norge.

Når ekstremistene finner sammen

Geert Wilders og Khadim Hussain Rizvi er ekstremister på hver sin side. De elsker hverandre. Den pakistanske regjeringen har gått i fellen, og alle vi andre er ofre for dem i denne runden.

Støtte til trossamfunn er god integreringspolitikk

Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) foreslo under Arendalsuka å kutte økonomisk støtte til islamske trossamfunn. Det finnes gode argumenter for å parkere forslaget.