Debatt om norsk flyktninge- og asylpolitikk – hva nå for de papirløse?

0Shares
Arrestasjonen av papirløse Maria Amelie har skapt et stort engasjement over hele landet. Hun var invitert til Stavanger for å snakke om sitt liv som papirløs i Norge. Vi inviterer til debatt om norsk flyktninge- og asylpolitikk og de papirløses situasjon i kjølvannet av deportasjonen av Maria Amelie, med blant andre Jon Ole Martinsen (SEIF)  og Arild Humlen (Leder av Advokatforeningens lovutvalg for aylrett)
Arrangementer :
Torsdag 3. februar, kl. 12.00
Stavanger bibliotek
Bokprat: Elise Kipperberg forteller om asylsøkerbarns situasjon i Norge. I tillegg blir det opplesning fra Maria Amelies bok Ulovlig norsk.
Torsdag 3. februar, kl. 19.00
Kult.kafeen
Plot-debatt: Norsk flyktninge- og asylpolitikk – hva nå for de papirløse?
Med blant andre Jon Ole Martinsen (SEIF)  og Arild Humlen (Leder av Advokatforeningens lovutvalg for aylrett)
Arr. Litteraturhuset Stavanger, Sølvberget, Magasinet Plot, Friby Stavanger og Shahrazad – stories for life
KONTAKT:
Ingeborg Sanner
Prosjektleder
Litteraturhuset Stavanger
Mobil: 92408275, e-post: [email protected]
Sølvberget, Stavanger kulturhus. 
Siden 1987 har Sølvberget, Stavanger kulturhus vært byens og regionens kulturelle storstue og møteplass. Sølvberget er stedet der kunnskap, opplevelse og erkjennelse forenes. De drøye 15.000 kvadratmeterne har vært fylt med mange ulike aktiviteter disse årene. I dag forvaltes og drives Kulturhuset av det kommunale foretaket Sølvberget KF. I tillegg leier SF Kino Stavanger, Norsk Barnemuseum, Barnas Kulturverksted, Kult.kafeen, Choco boco og Narvesen lokaler i huset. Ca. 1,3 millioner besøker hvert år kulturhuset, så publikum setter tydeligvis pris på et variert tilbud av aktiviteter. Sølvberget KFs dominerende virksomhet er Stavanger bibliotek, som fyller 3 etasjer i kulturhuset. I tillegg har virksomheten eget galleri, Sølvberget Galleri, som har et variert tilbud av utstillinger, ICORN – sekretariat for interansjonalt fribynettverk og litteratur- og ytringsfrihetsfestivalen Kapittel.