Informatørkurs for ressursperoner

Helsearbeidere påpeker mangelfull informasjon om kjønnslemlestelse, ifølge en fersk rapport fra Nasjonalt kompetansesenter for minoritetshelse (NAKMI)
Foto: flickr.com
Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) FlePsy vil ha et mer inkluderende og mangfoldig psykolog-Norge - 18.04.2024 – Høyrepopulistisk tilbakeslag et reaksjon på salafisme - 17.04.2024 Fortsatt langt frem for reell likestilling på arbeidsplassen - 16.04.2024 Regionalt ressurssenter for forebygging av traumelidelser og selvmord, region Øst (RVTS Øst) inviterer […]

Regionalt ressurssenter for forebygging av traumelidelser og selvmord, region Øst (RVTS Øst) inviterer ressurspersoner fra ulike nasjonalgrupper til informasjonsmøte om vårt informaatørkurs. Kurset er et tilbud til personer som ønsker å bidra i arbeidet med å forebygge kvinnelig omskjæring/kjønnslemlestelse.

informatørkurset går over fem samlinger. Samlingene vil omhandle forskjellige temaer som: tradisjoner, barneoppdragelse, kvinnehelse mv.
 
Kurset er et tilbud til personer fra ulike nasjonalgrupper som ønsker å bidra i det forebyggende arbeidet mot kjønnslemlestelse i sitt eget miljø. RVTS Øst vil være en sentral støttespiller i det forebyggende arbeidet som pågår.
 
Innholdet i informatørkurset vil bli nærmere presentert på informasjonsmøtet den 20. november, kl 1700 til 1900. Både informasjonsmøtet og kurset er gratis.
 
Les hele invitasjonen til informasjonsmøtet her