Invitasjon til ungdomskonferansen: If you believe – you achieve!

Vålerenga mot rasisme og Jobbsjansen inviterer til ungdomskonferanse, i samarbeid med Oslo kommune og OXLO-kampanjen Born & Raised in Oslo.

Konferansen består av innlegg og workshops søndag 1. november fra kl 14 til 17, mat fra 17 til 18, og fotballkamp fra 18 (elitseriekamp Vålerenga – Odd, gratis billetter)

Konferansen er gratis og åpen for ungdom og voksne som jobber med ungdom i friville organisasjoner, bydeler og skoler.

Sted: Kinoteket, Ullevaal Stadion Adr: Sognsveien 75

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn, Oslo kommune, Byrådsavdelingen for kultur og næring og Enhet for Mangfold og Integrering inviterer til en konferanse for ungdom om å lykkes. Vålerenga Fotball har siden 2006 jobbet med arbeidstrening for ungdom gjennom suksessprosjektet Jobbsjansen. Klubben har gjennom de siste 9 årene fulgt opp mer enn 300 ungdommer. 70% av disse har fått jobb eller gått tilbake til skolebenken.

Konferansen If you believe – you achieve skal gi inspirasjon og motivasjon til ungdom og voksne som jobber med ungdom slik at enda flere fullfører videregående skole. Idrett og kultur kan være en faktor som hjelper ungdom til å mestre skolen. Foredragsholdere: Fredrik Mosis og Yvan Bayisabe (Grunnleggere av VIBRO), Josep Johannes (skaper av tegneserien Urban legend), Morten Åsly (mental trener hos Bertrand AS og andre selskaper), Jonathan Castro (hip hop artist som jobber med ungdom) og Kjetil Andre Aamodt (norges mestvinnende alpinist).

Send påmelding med navn, alder, skole eller organisasjon og mobiltelefonnummer til [email protected] innen 1.nov. Opplys om matintoleranse/halalønske i påmelding. For mer informasjon ta kontakt med Lars Eirik Eggen på mobil: 90062093