Fawzi Warsame ny leder av helse- og mestringskomiteen i Sagene

Fawzi Warsam (22) ble valgt til ny leder av helse- og mestringskomiteen (HOM) i Sagene.
Foto: Privat
22-åringen Fawzi Warsame er ny leder av helse- og mestringskomiteen i bydel Sagene.
544Shares

– Jeg kjenner meg så igjen i Fawzi, han har gjort den samme reisen som meg. Han var også leder av barne- og ungdomsrådet i Sagene. Han ble leder i ung alder, og den reisen han har gjort er så viktig. At en så ung person blir leder av HOM er sunt og forfriskende, han ser politikken med nye øyne. Med Fawzi som leder, får vi en ung og uredd politiker som kan mye om bydelen, sier Helge Stoltenberg til Sagene Avis.

Fokus på psykisk helse

– For en ære! Som leder av komiteen vil jeg blant annet rette fokus mot psykisk helse blant ungdom og de med med minoritetsbakgrunn i Sagene – det er på tide å gjøre ting riktig, skriver Fawzi Warsame i et Facebook-innlegg.

– Som leder av komiteen vil jeg fokusere på psykisk helse blant ungdom og de med minoritetsbakgrunn i Sagene. Det er veldig mange med flerkulturell bakgrunn i bydel Sagene. Jeg ønsker å fokusere på det at alle skal få mulighet til hjelpen de trenger. Det er mange somaliere i Sagene, og jeg vil fokusere på at de får nødvendig hjelp, for eksempel, tilbud til psykolog, utdyper Warsame til Utrop.