Signicat ansetter Mitreski som ny teknologidirektør

Opprinnelig makedonske Mite Mitreski er ny teknologidirektør i Signicat.
Foto: Signicat
Trondheimsbaserte Signicat henter inn Klarna-veteran Mite Mitreski som ny teknologidirektør.

Signicat er best kjent i Norge som en leverandør av BankID-tjenester, og har vært blant de raskest voksende selskapene i Europa de siste årene.

Mitreski kommer opprinnelig fra Nord-Makedonia, men bor nå i Sverige. Han har hatt flere seniorroller i Klarna og hatt ansvar for en rekke tjenesteområder. Før Klarna jobbet han som utvikler og leder i selskaper som Netcetera og Tricode. Han har også skrevet flere bøker og er en populær foredragsholder.

I sin nye jobb skal han arbeide med komplekse produkter og løsninger til internasjonale entreprise-kunder, og mer lettilgjengelige brukerplatformer og teknologier til alle kunder.

– Etter å ha jobbet med finansteknologi og e-handel i over ti år, har jeg sett tydelig hvor avgjørende digital identitet er. Jeg tror Signicat er ideelt plassert til å ta nøkkelrollen i det europeiske ID-markedet. Nå gleder jeg meg til å starte og bli bedre kjent med det dyktige ingeniør-teamet som skal skape fremtidens ID-løsninger, sier Mitreski til Signicat.

Riktig mann for jobben

Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat, sier Mitreski har det som skal til for å ta Signicats teknologi til neste internasjonale nivå.

– Han har en profil som passer Signicats ønske om internasjonal vekst på tvers av Europa, og på sikt globalt. Han er en dyktig leder og problemløser med en sterk CV, og kommer inn med sin erfaring på helt riktig tidspunkt i Signicat.