![15166](https://i0.wp.com/img.utrop.no/wp-content/uploads/2015/08/15166.jpeg?resize=640%2C480&ssl=1)
Latest posts by Hina Jalil (see all)
- Lag jalebi - 15.08.2015
- Lag meksikansk suppe med nachos - 21.05.2015
- Tragiske tradisjoner - 06.10.2014
2,5 kopper mel (Maida)
En halv pakke gjær
2 ss kefir
2 kopper vann
0,5 ts grønt kardemommefrøpulver
Lys sirup blandet med litt vann
Ghee eller vegetabilsk olje til steking
Slik gjør du:
Bland sammen mel, gjær, kefir, vann og kardemommefrøpulver.
Hell deigen i en plastbeholder, for eksempel en ketchupflaske
Varm oljen i en stekepanne.
Når oljen er varm, øser man deigen fra flasken slik at man former jalebiene.
Varm opp lys sirup, fortynnet i litt vann.
Dyp jalebiene i sirupen, og server!