Sexy Selda

 
Foto: Claudio Castello
Norsk-tyrkisk programleder kåret til Norges nest mest sexye kvinne av bladet Mann.

Selda Ekiz (bildet) går snart i gang med sin siste sesong som programleder i Newton. Hun har gjort kometkarriere i NRK som programleder for det populærvitenskapelige barne- og ungdomsprogrammet, og ble nominert til Gullruten bare måneder etter at hun for første gang var på tv-skjermen. 

Nylig kom Selda også på andreplass i bladet Manns kåring av Norges mest sexy kvinne, bak artisten Alexandra Joner, skriver kjendis.no.

Takket ja – etter tvil
Til Dagbladet forteller hun at hun tenkte mye på at hun er et forbilde for barn og unge, før hun takket ja til fotoseansen med mannebladet.

– Jeg vet man skal være forsiktig med den type ting, men jeg synes dette er rimelig uskyldig. Jeg viste mye mer hud i «Newton» da jeg sto i bikini. Hvis barn ser bildene håper jeg de tenker:  Jøss, så fint hun har blitt sminka. Der har hun jammen på seg bukse og bh, det har også mamma iblant.

Slik du ikke har sett henne før: NRKs og Newtons programleder Selda Ekiz fra en mer sensuell synsvinkel.
Foto : Skjermdump/Mann

Hvordan er det å være på coveret av Mann?

– Litt skummelt. Jeg er jo ikke modell og ser supersmashing ut. Det er tusen andre damer i Norge som er finere enn meg, så jeg synes det er litt rart. Men søren heller, jeg brenner virkelig for vitenskapsformidling, og hvis dette gjør at fysikk når ut til flere enn bare nerdene, så er det helt topp.

Slitsom fotoseanse
Ekiz forteller at fotoseansen er noe av det mer slitsomme hun har vært med på.

– Jeg er jo ikke vant til å posere på kommando, og jeg har fått en helt ny respekt for modeller. Det er beinhard jobbing for hvert bilde, Og jeg synes jo selv de ble veldig fine. Jeg skal ta de fram når jeg blir 80 og minne meg selv på at jeg var skikkelig flott som 28-åring sier hun til Dagbladet.