Mediestorm etter Utrop-artikkel

Gilan Omer fikk mye medieoppmerksomhet etter at hun hevdet at innvandrerjenter kvier seg for å blogge.
Foto: Farid Omer
Kort tid etter at intervjuet med Gilan Omer ble publisert i Utrop.no, ble hun kontaktet av flere riksmedier. Nå har norsk-kurderens blogg havnet på topplisten på nettsiden Blogg.no.

 

– Dette kom veldig overraskende på meg. Jeg hadde egentlig ikke regnet med at media skulle plukke opp min historie fra Utrop så fort. Samtidig var det gøy å være på tv, svarer Gilan Omer på spørsmål om hva hun syntes om medieoppmerksomheten de siste dagene.

Invitert på tv samme kveld
21-åringen har de siste dagene deltatt som gjest på “Ettermiddagen” som går på TV2 og i Radio Norge. Bakgrunnen for dette var en artikkel i avisen Utrop, som ble publisert på nett mandag hvor hun snakket om bloggingen sin og hvorfor mange jenter med innvandrerbakgrunn lar være å blogge.

– Jeg ble regelrett bombardert med forespørsler fra både media og sponsorer samme kveld som artikkelen kom ut i Utrop. TV2 ville ha meg på tv samme dag, men jeg måtte takke nei og utsette intervjuet til tirsdagen, forklarer hun.

Sommerfugler i magen: –Jeg må innrømme at jeg var litt nervøs før jeg skulle live på tv, men det var også utrolig lærerrikt, fastslår trønderen.
Foto : Pressebilde TV2

– Jeg ble regelrett bombardert med forespørsler fra både media og sponsorer samme kveld

Småskummelt og gøy
Den norsk-kurdiske jenta, som opprinnelig er fra Trondheim, opplevde en enorm økning i antall sidevisninger etter medieeksponeringen. Nå er trønderen på topplistene på Blogg.no, landets største bloggertjeneste.

– Å være i media var litt skummelt, men også utrolig morsomt. Det er noe de aller fleste skjønnhets og motebloggerne drømmer om. Jeg føler meg veldig heldig sånn sett, smiler hun.

Interessert i Gilans Blogg? Besøk den her!