Kalt “hore” etter innvandringskritisk innlegg

0Shares

Under tittelen Når utlendinger tar over Norge argumenterer hun for at samfunnet “blir mindre og mindre norsk”.

– Jeg refererer ikke til rase, hudfarger eller nasjonaliteter. Nei, jeg snakker om den norske tradisjonen og vår kultur. Skal vi virkelig tilrettelegge alt for dem bare fordi et fåtall av dem er overreligiøse? Skal vi endre lover og regler bare fordi de går i mot deres egne? Jeg kan respektere deres religion, men da forventer jeg respekt tilbake. Jeg er ikke enig en meter om at vi skal føye oss for dem, og tilrettelegge hvert eneste krav de har for at de skal være tilfredse i vårt land.

“Vi må sperre grensa”
Anne irriterer seg mest over “tankegangen til disse som ikke klarer å integrere seg” og hevder “det er på tide å gjøre landet vårt igjen slik det var før”.

– Om vi skal ta hensyn til innvandreres religion, normer og kultur, så skal de også kunne ta hensyn til oss. Våre forfedre kjempet ikke for Norge for at det skulle falle sammen, og bli bokstavelig talt rennovert og gitt bort til innvandrere og asylsøkere. Vi må snart “sperre” grensa, og sile ut dem som virkelig ikke burde være her.

Sterke kommentarer
På sin Facebook-side skriver Anne at hun ble kalt “hore” etter å ha skrevet innlegget.

– Kan ikke huske å ha gjennomført en haug av betalte seksuelle samleier da jeg skrev dette..

Av de saklige reaksjonene på innlegget har synspunktene variert kraftig:

– Jeg er enig i alt du skriver her, og ser deg på ingen måte som rasist, bare realistisk! Jeg er halvt norsk, halvt utlending, og følte meg på ingen måte angrepet.

– Jeg har veldig blandede følelser angående innlegget og kommentarene. Jeg er enig og uenig i mye av det du har skrevet, altså, jeg ser poenget ditt, og jeg er ganske enig i mye av det. Men som 17-åring født i Norge av pakistanske foreldre, føler jeg meg også satt veldig i en boks her. Jeg er utrolig lei av å bli separert fra nordmenn, og heller bli referert til som en “utlending”, sammen med mange andre dere beskriver på en måte jeg ikke er i det hele tatt.

– Jeg mener at det ikke skal være en menneskerett å komme til Norge, få nyte godt av alle godene som landet har jobbet seg til. Hvorfor er det så galt å ønske at Norge beholder verdiene, kulturen og alt det som er typisk norsk? 

– Jeg er utledning selv, og vet hva mine foreldre har måttet gå gjennom for å “integrere” seg. Vet du hvor vanskelig det er å komme og snakke et nytt språk, og kommer til et helt nytt kultur? Vit hva en utlending står for, betyr og argumenter ut etter det. Get your facts straight, også skriv et innlegg som folk kan ta mer seriøst.