Tokulturell skuespiller “blir lesbisk” i ny MTV-serie

 
Foto: Promobilde/MTV
Usbekisk-amerikanske Rita Volk (24) og hennes medspiller Katie Stevens (22) skaper bølger med MTVs nye ungdomssatsing Faking it, som hadde premiere tidligere denne måneden.
0Shares

Ville man kysset sin beste vennine for å bli mer populær på skolen? Slike spørsmål tas opp i Faking it, et humoristisk tenåringsdrama, som tar for seg typiske ungdomsproblemer som seksualitet, usikkerhet, kjærlighet og vennskap.

I serien spiller Volk (lengst til høyre på bildet) tenåringsjenta Amy. Tidligere deltager i American Idol, skuespiller og sanger Katie Stevens, spiller “bestevenninen” Karma.

Karma og Amy har i lang tid forsøkt å bli populære på skolen, uten hell. En dag får de imidlertid hjelp fra uventet hold. For når ryktene begynner å gå om at de er lesbiske, er venninnene plutselig i begivenhetenes sentrum, og begge bestemmer seg for å “fake” et forhold med hverandre.

Til USA som seksåring
Volk, som er artistetternavnet på Tashkent-fødte Margarita Volkovinskaja, har bodd i USA siden hun som seksåring flyttet sammen med resten av sin familie fra den tidligere sovjetrepublikken Usbekistan til San Francisco. 

Som tenåring ble Volk kontaktet av et modellbyrå, og fikk anledning til å prøvespille i flere reklamefilmer. Senere, mens hun tok psykolgiutdanning, har Volk vært med i flere uavhengige studentproduksjoner før ulike større filmselskap interesserte seg for henne.

Ifølge Volk selv var har hennes lidenskap for film og skuespill hjulpet både henne og familien å bli språklig og kulturelt integrert i USA.