Farmen-kjendis Ezzari med ny låt

Farmen-aktuelle Ezzari gir ut ny låt om å føle seg annerledes.

Adam Ezzari, bedre kjent som Ezzari, er en norsk-marokkansk musiker og skuespiller fra Hauketo i Oslo.

I et intervju med Universal Music Norge forteller han om “Gategutt”:

– I denne låta snakker jeg om å bli sett på annerledes for å være fra Oslos såkalte drabantbyer. Mange ganger har jeg følt meg sett ned på for å være fra Hauketo i Søndre Nordstrand. Jeg har mange ganger hørt at jeg er fra “ghettoen” i Oslo. Der det er farlig. Der det er mye kriminalitet. Der det er mye innvandrere. Og at dit må man aldri gå. For meg har det vært latterlig å høre.

Styrke i annerledeshet

Ezzari satte virkelig navnet sitt på kartet etter en solid debut i 2017. Siden da har han utgitt 11 singler og to EPer, hatt en rolle i den globale suksess-serien SKAM, gjort en hel haug med store live-opptredener og vært med i NRKs podkastsatsning «Andregenerasjonen».

– Jeg håper alle som har følt seg annerledes kan høre denne låta og finne styrke. Enten man føler seg annerledes på grunn av legning, religion, bakgrunn, bosted, hudfarge eller hva som helst annet, håper jeg man kan høre “gategutt” og finne styrke i nettopp det å være annerledes. Om man ikke kjenner seg igjen i teksten min, er det også helt fantastisk. Da håper jeg lytteren vil åpne sitt hjerte, å prøve å forstå hvordan det er for oss andre. For noen ganger kan det vært vanskelig å føle seg annerledes og liten. Jeg håper at gjennom teksten min, og flere åpne samtaler, at vi som et samfunn kan få mer forståelse for hverandre, og hverandres ulikheter.