Noman kåret til “Årets best kledde”

Noman Mubashir skal er kåret til årets best kledde.
Bertine Zetlitz og Noman Mubashir (bildet) ble kåret til årets best kledde kvinne og mann i 2016 under helgens Kjendisgalla i regi av bladet Se og Hør.

Se og Hørs motepoliti, Jan Thomas, delte ut prisene sammen med programleder Katarina Flatland (27) – som i fjor vant prisen for Årets best kledde kvinne” – og tidligere snowboardkjører Daniel Franck (41). 

I år er det NRK-programleder Noman Mubashir (42) som er kåret til «Årets best kledde mann» – en pris han også har fått før.

– Tusen takk. Ja, hva skal man si? Veldig hyggelig å få en sånn pris. Jeg har en bonussønn som sier: «Noman, hvorfor må du alltid pynte deg sånn? »Han skjønner ikke noe av det. Da sier jeg: «Det er fordi livet er en fest», sa han fra scenen, ifølge seher.no.

Får som fortjent

Videre forklarer han videre til Seoghør.no:

– Det er stas. Men jeg trodde ikke jeg skulle få prisen igjen siden jeg har fått den tidligere. De aller fleste mennesker liker å få ros. Klær sier mye om vår personlighet. Det er vår visuelle signatur.

Jan Thomas selv var for øvrig ikke i tvil om at han kunne få prisen nok en gang. Holder man stilen år etter år, får man som fortjent.

– Du kunne i prinsippet ha vunnet hvert år, sier stylisten til seher.no.