Snow Boyz ønsker «drip og kommas» velkommen i ny låt

Rafael og Paulo Domingos alias Wavy Marley og $k!p utgjør duoen Snow Boyz.
Foto: Universal Music Norge
Snow Boyz har den siste tiden vært i studio og kokt opp låter for å servere fansen i sommer. I juli slapp brødrene “Kom da”.
23Shares

– Kom da, navnet sier for seg selv. Drip og kommas er alltid velkomne hos oss. Derfor vi sier “Kom da” til drip og kommas. Drip står for stil og kommas står for flus til de som lurer, sier Snow Boyz til Universal Music Norge.

Snow Boyz består av brødrene Rafael og Paulo Domingos, og kommer opprinnelig fra Angola.

– Vi var i studio med gutta mens vi hørte gjennom noe beats. Wavy var keen på å høre noe Bennochio beats og ba Bennochio sette på sine beats, men han var opptatt med noe annet og hørte ikke på det Wavy ba om. Plutselig ropte Wavy, “Ey Bennochio kom da, sett på noe beats mann” Med en gang han viste oss den første beaten begynte Wavy å synge “Kom da, Kom da”. Ja mann, det var sånn låta ble til.

Flukt fra borgerkrig

Snow Boyz var ni og seks år da de flyktet fra Angola til Norge.

Foreldrene reiste i forveien med de yngste barna. Paulo og Rafael ble igjen hos bestemor og en onkel, og trodde de aldri skulle se familien sin igjen.

Noen år etter var det guttene sin tur til å reise, men Paulo og Rafael ante ikke hvor de skulle.

– Jeg tror ikke jeg skjønte hva Norge var eller at det i det hele tatt var et annet land, sier brødrene til P3.

Turen som var over to tusen mil fra Angola til Tromsø gikk via Kongo, Gabon og Nigeria på tvers, Niger, Algerie, Spania, Frankrike, Luxemburg, Tyskland og Danmark.

– Vi reiste med båt, med bil, med alt du kan tenke deg. Jeg husker ikke veien – den virket uendelig. Det tok en evighet. Vi visste bare at vi skulle til mamma og pappa.

Allsidige musikere

Snow Boys ble startet opp i 2009, og var deltakere i Norske Talenter i 2011. Så signerte de kontrakt med plateselskapet YGMG, og etterhvert med Def Jam.

I 2016 fikk de sitt gjennombrudd med hiten «42», og brødrene har samarbeidet med noen av de største navnene i Norge, som Arif, Kamelen, OnklP og mer.

Snow Boyz beskrives som allsidige og at man “beveger seg uanstrengt mellom sjangre som rap, afro-pop og trap2.

Rapduoen har også gjort seg bemerket med friske utspill. Etter tidligere statsminister Erna Solbergs nyttårstale i 2019, og oppfordringen til nordmenn “om å lage flere barn”, uttalte brødrene til Subjekt om at de “ville hjelpe til”:

– Selvfølgelig har vi det. Planen er å lage 42 kids hver, uttalte Wavy.