Norsk-marokkansk artist tyvstarter sommeren

 
Foto: Ousu Leigh
Etter en iskald start på 2018 med "Isbjørn", er rapperen Ezzari klar for å tyvstarte sommeren med den fransk/dansk inspirerte afrotrap-låten Casablanca.

Låten handler om å bare stikke av fra alt stress og drama, for å ta livet helt med ro.

Casablanca er en sang om den følelsen man har da alt virker dritt; jobben, været, mennesker, og man rett og slett bare vil reise til et sted uten stress og drama, der du bare chiller og ikke bryr deg om noe. Det er en følelse jeg tror de aller fleste har ganske ofte. Det har hvertfall jeg!», sier Ezzari til Universal Music Norge.

Ezzari mener låten er en sommerlåt som han håper mange vil danse, lager minner til og kjenne seg igjen i teksten.

– Jeg aner ikke i hvilken sjanger låta skal plasseres, men det er veldig inspirert av fransk og dansk afrotrap. Det er jo et sound som er veldig inn om dagen og som jeg hører på flere timer hver dag. Casablanca er egentlig ikke byen jeg er ifra i Marokko en gang, men det er en av de mest kjente marokkanske byene, som mange har et forhold til. Enten om de har vært der, eller har sett den kjente filmen.

Fra Hauketo til verden
Med et solid debutår i 2017, så har den unge artisten fra Hauketo i Oslo satt navnet sitt på kartet.

Ezzari har gitt ut fem solide singler, spilt på en rekke festivaler, gjort en hel haug med gigs og vært med i NRKs Podkast satsning «Andregenerasjonen», som ble streamet til topps i februar. 

«Casablanca» er produsert av Neon Gorilla (Anders Nilsen og André Jensen), som også står bak en del av de tidligere låtene til Ezzari, som «Isbjørn» og «Ikke ring meg (jeg ringer deg)».