Norske studenter samler penger til tyfonofrene

0Shares

Tyfon “Xangzan” slo inn i Hoi An for over 2 uker siden. Myndigheter i Da Nang meldte at 22 mennesker døde. 2 uker har gått og lokal befolkningen i og utenfor Hoi An fortsetter med gjenoppbyggingsarbeid.

Mange fattige familier har ingenting å bygge opp. De hadde mistet alt. Norske studenter i Hoi An, blant annet Ton Chi, samler inn penger for å hjelpe de fattigste utenfor Hoi An. 

Ton Chi, en norsk student i Hoi An, som også er skribent i Utrop ber om hjelp.

– Vi studentene her i Hoi An samler nå penger til de mest rammede og fattigste utenfor Hoi An. Vi skal kjøpe mat og materiale til husbygging til dem. Det er ca 50 familier vi skal støtte og håper noen kan støtte oss. Alt penger hjelper hjemmeifra. Håper noen ønsker å bidra med litt. Innsamlingen skjer nå, så om noen ønsker å hjelpe til så gi meg beskjed så snart som mulig.

De som vil støtte norske studentenes innsats i å hjelpe de mest rammede og fattigste ofrene utenfor Hoi An, kan gjøre det ved å betale inn til Norsk Vietnamesisk Senters bankkonto:0539 47 46918. Pengene vil bli sendt til Ton Chi, i følge senteret.

Innsamlingsaksjonen starter tirsdag 24 okt. og slutter 31.okt. 2006.