Ser rødt i Råde: FrP politiker blir Rødt-politiker

Skiftet parti på grunn av muslimhat

Svein Hoffa Bjørnli ble skremt av muslimhatet. – Samfunnet er for alle, sier den ferske toppkandidaten for partiet Rødt i Råde.
Foto: Fra hans private Facebook-profil.
Svein Hoffa Bjørnli har gått over fra å være ihuga Frp-velger til å bli toppkandidat for partiet Rødt. – Det er aldri for sent å snu, sier han til Fredrikstad Blad.
0Shares

Bjørnli er førstekandidat for Rødt til kommunevalget. Han er helt fersk som politiker, det samme er hans parti i Råde. Rødt i Råde ble stiftet 27. mars i år og stiller liste med ni personer.

– Målet er å få inn ett mandat i kommunestyret, sier han til Fredrikstad Blad. Dersom vi ikke lykkes i denne omgang, skal vi presse på. Rødt i Råde er kommet for å bli, sier Bjørnli. Han beskriver seg selv som en Facebook-synser, med meninger om det meste. I det siste har meningene gått fra å være blå til å bli røde.

– Frp var lenge det partiet som stod meg nærmest. Jeg var kjent for å være hard mot innvandrere. Men jeg har skjønt at Frp er i gang med å dra i gang muslimhat i Norge. Samfunnet er ikke laget for én type mennesker. Det er for alle, sier Bjørnli.

Nå blir han spurt om han er blitt muslimelsker.

Les mer i Fredrikstad Blad om Svein Hoffa Bjørnlis kuvending i politikken.