Ny styreleder i Antirasistisk Senter

 
Foto: Arbeiderpartiet
Eskil Pedersen (bildet) er enstemmig valgt til ny styreleder i Antirasistisk Senter. Pedersen er tidligere leder av AUF gjennom flere år, nå kommunikasjonssjef i Nortura og medlem av Oslo bystyre.
0Shares

– Vi lever i en urolig verden og dessverre ser vi for mange eksempler på rasisme og hat, også her hjemme i Norge. Vi må fortsette å stå opp for at menneskeverdet gjelder alle. Antirasistisk Senter gjør en svært viktig jobb for å bekjempe rasisme og diskriminering. Jeg gleder meg til å gi mitt bidrag til å utvikle en sterk organisasjon videre, uttaler Pedersen i en pressemelding.

Eks-AUF`eren erstatter Martha Skretteberg, som har vært styreleder siden 2013. Skretteberg er til daglig generalsekretær i Caritas Norge og styremedlem i Caritas Europa. Skretteberg har nylig fått ansvaret for å koordinere Caritas’ humanitære innsats overfor flyktninger i Europa.

– Det har vært en glede å være med på å videreutvikle en viktig organisasjon som er preget av både høy kompetanse og sterkt engasjement. Det er trist å gå av som styreleder, men i tiden framover vil Caritas' innsats i dagens flyktningsituasjon kreve alt jeg har å gi. Jeg ønsker Antirasistisk Senter og den nye styrelederen lykke til videre med arbeid som i vår tid bare blir viktigere, uttaler Skretteberg.

– Vi ønsker å takke Martha Skretteberg for fremragende ledelse, og ser samtidig fram til samarbeidet med Eskil Pedersen, uttaler Rune Berglund Steen, daglig leder ved Antirasistisk Senter.