Strategi har ingen farge

Manuela Ramin-Osmundsen, HR-sjef i Miljødirektoratet med Bodil Løkken Bendiksen, adm. direktør i Norasondegruppen på "Mangfold + Integrering = Innovasjon" arrangementet i Lillestrøm.
Foto: Raymond Jakobsen
– Strategisk tenkning henger ikke sammen med hudfarge, ifølge Manuela Ramin-Osmundsen.

– Talent må søkes på andre premisser enn magefølelse alene. Erstatt magefølelse med en jobbanalyse som gir et helhetlig inntrykk, oppfordret Manuela Ramin-Osmundsen, HR-sjef i Miljødirektoratet. Hun var en av innlederne under årets Byfest-frokost på Lillestrøm forrige uke.

Mangfold + Integrering = Innovasjon var tittelen på arrangementet som Norasondegruppen arrangerte.  

Til en fullsatt sal delte ledere fra ulike bransjer sine opplevelser og erfaringer med hvordan mangfold endrer strukturer, tankesett og væremåter, og bidrar til å skape endring og innovasjon på sine arbeidsplasser.

Mangfold og inkludering hver eneste dag
Norasondegruppen er kompetansepartner innen arbeidsintegrering på Romerike, med hovedkontor på Lillestrøm og avdelinger i Lørenskog, Skedsmokorset, Fredrikstad og Drammen. 

– Vi i Norasondegruppen jobber med mangfold og inkludering hver eneste dag og er så takknemlige for alle som deltok, både med innlegg og alle som kom som publikum, sa Anne Ragnhild Breiby, kommunikasjonssjef i Norasondegruppen til Utrop.