Seiret etter rasismebråk

Clippers-spillere har reagert på klubbeierens rasistiske utspill som ble tatt opp og lekket ut tidligere denne måneden. De er rørt over støtten de har fått
Foto: flickr
Los Angeles Clippers vant både kampen mot rasisme og mot Golden State Warriors i NBA-sluttspillet i basketball tirsdag.
0Shares
Avatar
Latest posts by Koubang Mbilase Enyam (see all)

Clippers vant 113-103 og tok ledelsen 3-2 sammenlagt (best av sju kamper). Noen timer før kampen ble klubbeier Donald Sterling utestengt på livstid fra NBA-kamper for rasistiske kommentarer, melder NTB.

Utestengelsen skjedde etter uttalelser som nylig ble lekket til media. I opptaket krangler han med sin yngre elskerinne for å ha offentliggjort et Instagram-bilde av seg selv sammen med NBA-legenden Magic Johnson. Sterling (bildet under) henne slutte å “publisere” at hun omgås med svarte mennesker.

I hardt vær: NBA har utestengt Los Angeles Clippers-eieren Donald Sterling (80) etter rasistiske kommentarer.
Foto : NBA Event

Følelsesladet kamp 
Stjernespilleren Chris Paul er glad saken er over. Han var rørt over støtten fra supporterne.

– Når vi løp ut for å varme opp, var det noe av det mest følelsesladede jeg har vært med på. Vi har en tøff garderobe. Alle sammen er tøffe, men det brakte nesten tårer i øynene mine å føle støtten fra fansen vår. Jeg var ikke sikker på hva vi ville møte, sier Paul.

– Jeg var virkelig stolt av dem. Jeg syntes du kunne se at de begynte å bli slitne mentalt etter de siste fire dagene, sa han.