Alternativ Melodi Grand Prix

Går likevel ikke inn for anerkjennelse: Arbeiderpartiet stemte i går mot representantforslaget fra Bård Vegar Solhjell og Audun Lysbakken om anerkjennelse av Palestina som egen stat (Foto: Illustrasjon).
Foto: Jessica Allande
Occupation: ZERO POINTS!Oslo er i disse dager gjestet av turister fra fjern og nær som har kommet for å delta på musikkfesten Melodi Grand Prix.
0Shares
Latest posts by Carima Heinesen/Jessica Allande (see all)

Parallelt med dette har Palestinakomiteen, i samarbeid med flere andre organisasjoner, satt i stand et mot arrangement for å understreke at deltakere som driver med okkupasjon eller apartheid bør utestenges fra den internasjonale konkurransen.

Med forelesningen “Israel i dag- hva er egentlig Israels mål?” startet leder for organisasjonen Israeli Comitee Against House Demolitions, Angela Goldstein, arrangementet- og den alternative festen kunne begynne.

Fra Kulturkirken Jacob bidro blant annet den palestinske sangerinnen Rim Banna, Mads Gilbert, Line Katheeb, til å gjøre dette til en alternativ musikkfest med budskap om at okkupasjon og undertrykkelse ikke er greit.